Cosmina Pop

Psiholog și psihoterapeut

Cosmina Pop - Psiholog și psihoterapeut

bine te găsesc, 

eu sunt Cosmina. Psihoterapeut, cu multă iubire pentru sufletele oamenilor ce îmi trec pragul cabinetului, în mediul fizic sau virtual. 

 

Spun adesea că această profesie m-a găsit pe mine, lucru pentru care voi fi recunoscătoare toată viața. Și afirm asta știind că sufletele noastre mereu știu ce cale au de urmat, chiar dacă mintea nu deslușește misterul întotdeauna. 

 

Nu este ușor să fii psiholog, nu este însă nici greu. Succesul, ca în orice altă profesie, apare atunci când pui un gram de pasiune, iubire, implicare. Așa greul devine ușor, iar provocarile daruri de creștere. 

 

Cred în puterea mea de înfăptui lucruri. Cred în adevăr, în sinceritate, în onestitate. Cred în simplitate, cred în puterea lui #impreuna. 

 

 

Consider că rolul unui psihoterapeut este să însoțească omul din fața lui, în drumul său de vindecare și creștere. Ceea ce înseamnă că nu poate să facă pașii în locul lui, însă poate să îi fie alături. Iar acest lucru este vindecător. Nimeni nu se poate vindeca în singurătate. Relația este vehicului spre armonizare și maturizare. 

 

Inimă langă inimă. Acolo se produce magia!