Dragi toti,

Asa cum probabil multi dintre voi stiti, de aproximativ 7 ani coordonez o organizatie non-profit, care are ca obiect de activitate formarea si dezvoltarea continua a tinerilor si adultilor.

In cadrul ei, am inclus un program luna aceasta in care ofer sedinte de consiliere sau psihoterapie gratuite, pentru cazurile sociale (persoane care nu isi permit sa achite in mod normal pentru a beneficia de un astfel de serviciu). In special imi doresc sa ajung la tineri, unde stiu cu certitudine ca nevoia de a fi ghidati si sprijiniti este mare.

Criterii de eligibilitate:

1. Persoana locuieste in Cluj-Napoca si se poate deplasa la cabinetul de psihologie.

2. Persoana este majora, are implinita varsta de 18 ani.

3. Venituri lunare mici (minim pe economie -adeverinta de venit de la locul de munca) sau carnet de elev/student.

4. Nu a mai lucrat cu mine in consiliere sau nu lucreaza in prezent alaturi de un alt psiholog.

Formularul de inscriere il gasiti AICI  (update: cazuri noi voi mai putea prelua incepand cu luna septembrie 2020) 

Programul se va derula intreg anul 2020, iar cazurile vor fi preluate in functie de dificultatile pe care o persoane le are, in functie de simptomatologie si necesitatea de a fi evaluat cat mai urgent de catre un specialist.

*in functie de disponibilitate, de nr de sedinte necesare pentru fiecare caz in parte, voi lua lunar 1, 2 cazuri alaturi de care sa lucrez (dupa ce cunosc fiecare caz in parte, pot comunica nr de sedinte de care poate beneficia persoana in cauza). 

Asadar, daca consideri ca indeplinesti conditiile de eligibilitate si vrei sa lucram impreuna la o viata ce merita sa o traiesti cu bucurie, te astept sa ne cunoastem!

Cosmina Pop - psihoterapeut cognitiv - comportamental 

presedinte Asociatia pentru formare si dezvoltare continua Cluj