Când am început să lucrez ca psihoterapeut, singura cale pe care o vedeam fezabilă de a profesa meseria era terapia clasică. Un cadru tradițional, o canapea și un fotoliu, unde omul se așează și își povestește dificultățile. Deja în acele timpuri și vorbesc aici de anii 2015 - 2016 apăruseră multe studii care arătau eficiența psihoterapiei online însă cu toate acestea eu am rămas multă vreme fidelă sistemului clasic.

 

În ultimii ani însă de când tehnologia a început să evolueze atât de mult, am încercat și eu cadrul nou al psihoterapiei având solicitări din multe colțuri ale lumii și mărturisesc cu sinceritate că am fost și sunt în continuare extrem de încântată că putem lucra și putem fi eficienți și în acest fel. Sunt recunoascătoare pentru faptul că indiferent unde ne aflăm, în ce colț al țării, ne putem fi sprijin și ajutor. Oradea, Iași, Suceava, Constanta, Anglia, Germania, Italia sunt doar câteva din orașele cu care m-am conectat online prin intermediul clienților alături de care am lucrat în ședințele de psihoterapie.

 

Psihoterapia online.

 

Consilierea unui psiholog te poate ajuta să te eliberezi de durerile ce le porți în suflet, de grijile și neîncrederile care sădesc în mintea ta, să te descătușezi de anumite lucruri care te deranjau fară să-ți dai seama.  Daca nu ai mai stat de vorba cu un psiholog până acum, poți fi reticient să vorbești cu o persoana necunoscuta despre sentimentele tale, însă studiile ne arată că terapia prin conversație este extrem de benefică omului.

 

Psihologul vă folosi diverse tehnici pentru a-ți explica situația în care te afli și te susține să ajungi la starea ta normală, psihică și emoțională. Toate aceste lucruri sunt posibile și prin psihoterapia online. 

 

Depășim o perioada foarte solicitantă pentru fiecare din noi, perioadă care amplifică îngrijorările, teama crește în intensitate iar viitorul pare că ne este destul de amenințat. Ce facem în aceste momente? Cum gestionăm toate stările negative care apar? Cum ne detașăm de toate astfel încât să reușim să ne păstram bine emoțional și cognitiv? Sunt alături de tine prin consiliere și psihoterapie să te ajut să îți găsești răspunsurile la toate aceste întrebări. Ședințele se țin pe skype, whatsapp video, messenger sau orice alta platforma online care ne permite să ne vedem.

 

Programari: contact@cosminapop.com sau telefonic la nr 0748154838  

 

Să fiți sănătoși și încrezători! O să fie bine!